Bedieningsmedewerker (parttime)

Bediening

Waarom wil je bij de spijker werken?!

Waarom niet, is de betere vraag! Je wordt gelijk opgenomen in onze lieve, brede Spijkerfamilie. Werken moeten we allemaal. Allereerst om rekeningen te betalen en wat er dan nog over is besteden aan leuke dingen. Maar: Met vrienden, familie en partners in crime maakt het natuurlijk wel leuk en gemakkelijk.

Geen ervaring in de horeca? Laat onze managers je trainen tot een nieuwe topper voor ons veelzijdige team. Studeer je? Geen probleem. Je kan zoveel werken als je wilt. Des te meer des te beter, maar wij snappen uiteraard ook dat de studie voor gaat!

Eetcafé Spijker is zeven dagen per week geopend, vanaf 16:00 uur tot en met ’s avonds laat. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag verandert het eetcafé in een gezellige kroeg waar meer dan 800 gasten op stap komen. Zeven dagen per week komt er meer dan 1.000 gasten, van jong tot oud, genieten van een drie gangen diner voor maar 16 euro! Het team bestaat uit ongeveer 50 jonge dames en heren, allen tussen de 18 en 24 jaar oud.

Wat ga je doen?

Als bediening medewerker zorg jij, samen met je collega’s, ervoor dat alle gasten piekfijn ontvangen worden en optimaal genieten van een drie gangen diner met daarbij de nodige drankjes. Je hebt veel contact met de gasten, helpt de gast zo goed en snel mogelijk en zorgt ervoor dat alles naar wens is. Het uiteindelijk doel is dat we elke avond opnieuw de verwachtingen van de gast overtreffen; ervoor zorgen dat ze heerlijk hebben gegeten bij Eetcafé Spijker en snel weer terugkomen!

Wat verwachten we van je?

  • Je bent representatief en bent vriendelijk en gastvrij
  • Je hebt horecaervaring; kan met blad en borden lopen
  • Je werkt wanneer andere mensen vrij zijn, dus tijdens feestdagen en evenementen
  • Woonachtig in (omgeving) Eindhoven.

Wat bieden we?

  • Een ontzettend gezellig en gek team bestaande uit +- 50 jonge dames en heren
  • De allerleukste werkplek van Eindhoven en verre omgeving!
  • Je wordt per week uitbetaald en kan wekelijks werken, wanneer jou het uitkomt!
  • Geregeld gezellig borrelen, eten of feestjes met al je collega’s
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de horeca

Lijkt jou dit iets? Vul onderstaand formulier volledig in!

//