Barpersoneel (Bartender, Waiter, Head)

Barpersoneel (Bartender, Waiter, Head)

Waarom wil je bij de spijker werken?!

Je wordt gelijk opgenomen in onze lieve brede Spijkerfamilie.

Werken moeten we allemaal. Allereerst om rekeningen te betalen en wat er dan nog over is besteden aan leuke dingen. Maar: met vrienden, familie en partners in crime maakt het natuurlijk wel leuk en gemakkelijk. 

Geen ervaring in de horeca? Laat onze managers je trainen tot een nieuwe topper voor ons veelzijdige team.

Studeer je? Geen probleem. Je kan zoveel werken als je wilt.
Des te meer des te beter maar wij snappen uiteraard ook dat de studie voor gaat!

Lijkt jou deze bijbaan erg leuk? Solliciteer dan nu!

 

We zijn graag to the point. Daarom in het kort een paar belangrijke redenen:

 • Een baan in het A-team van bartenders en cocktailshakers van  Eetcafé Spijker.
 • Samen gaan voor de beste kennis, kunde en service op drank gebied.
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Uitstekend carrièreperspectief.

Enthousiast? Dit is slechts het begin. Deze baan als bartender op een bruisende werkplek heeft namelijk nóg veel meer te bieden en dat is: plezier maken, lachen, dansen, sjansen, lol hebben en vrienden maken.

Waar bijt jij je in vast?
In dit jonge grand café dat zes dagen per week dienst doet als huiskamer van Eindhoven, zorg jij met een select team bestaande uit 20 medewerkers voor niks anders dan tevreden bezoekers! Dagelijks komen er 100 tot 1.000 gasten genieten van een goed diner, borrel of een dansje onder het genot van de lekkerste cocktails, bieren en wijntjes die jij klaar maakt voor hen. Drie dagen per week verandert het restaurant in een gezellig en drukbezochte club waar meer dan 1.000 gasten op stap komen.

Wat ga je doen?
Als bartender ben je verantwoordelijk voor de bar en start deze op de juiste manier op zodat niemand mis grijpt en onze gasten niets te kort komen. Je zorgt ervoor dat gasten piekfijn ontvangen kunnen worden en je collega’s weten wat van ze verwacht word. Tijdens het diner verlies je de gasten geen seconde uit het oog en zorg je dat alle drankjes na bestelling binnen 5 minuten aan tafel komen! Je ontvangt en adviseert gasten, helpt je collega’s, debrasseert de barren en houdt deze mooi en schoon. Na afloop van het diner zorg je voor een goede overgang naar de borrelavond en later het stappen. Kortom, jij bent bartender, cocktailshaker, barista en sommelier in één; degene die in no-time 100 bier tapt, 10 cocktails op de bar zet en daarbij uitleg geeft over onze wijnen.

Wie ben je?
Het ideaalbeeld van de juiste teammember van Eetcafé Spijker is enthousiast en bekwaam, wil graag groeien in zijn/haar werk en verschijnt altijd vrolijk op het werk. Je hebt het beste voor met de zaak en neemt feedback op als opbouwende motivatie. Je spreekt gasten gemakkelijk aan en bent niet bang om een fout te maken. Je bent niet arrogant maar wel zelfverzekerd. Kortom: jij bent onmisbaar!

Wie zoeken wij?

 • Het allerbelangrijkste is dat je gastvrijheid in je DNA hebt. Dat maakt jou een gastheer/gastvrouw pur sang!
 • Je wordt beoordeeld op: sociaal overkomen, productkennis, zelfverzekerdheid, representativiteit en gastvrijheid.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel over de bar en haar medewerkers.
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen en kijkt altijd door het oog van de gast naar jezelf, de zaak en haar medewerkers.
 • Je hebt een horeca-opleiding succesvol afgerond OF leert zeer snel.
 • Als jij achter de bar staat dan staat er ook iemand. Een KARAKTER.
 • Je hebt een positieve instelling, bij jou is het glas altijd halfvol en smaken dingen naar meer.

Wat bieden we?
Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij Eetcafé Spijker aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei, bezoeken we leveranciers en maken we tourtjes om de zaak en ons zelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien als supervisor, manager of bedrijfsleider. Wij helpen je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Lunchkorting
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Personeelskorting
 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren
 • Budget voor professionele ontwikkeling

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Lijkt jou dit iets? Vul onderstaand formulier volledig in!

//